Iye iye lah.......

Go down

Iye iye lah.......

Post  ayu82 on Thu Dec 17, 2009 11:43 am

Assalammualaikum....

Hai nama saya Siti Nur Ayu82.... lbih dikenali ngan Kak ya or ayu.... umur ku baru 17 taun (hihihhihi jgn mare) sya bru je duduki SPM... doa kan kejayaan saya ye.... Very Happy

saya ni tgal di malaysia..... pandai2 ar cari ye.... no tel sya pun pandai2 ar cariye..... Very Happy

saya ni biasa je... kerje pun biasa je.... takde apa pun yg pntg sangat dirir ni... tp dah mmg patut kene introduce tpaksa ar..... walau pun aku tak tau nk introduce pasal dr ni... aku suka bkawan n tak suka bmusuh.. tp kalau org nk bmusuh ngan aku.. pa leh wat trima je ar..... hihihi aku ni agak baran gak tp tgok keadaan ar..... tp aku suka gelak n bcakap... sampai kadang2 org bosan ngan aku... tp apa nk buat dah itu prangai aku......

apa pun jika korank nk cr aku korang pm je aku kat id ni lidya_ayu82@yahoo.com.my..... sbrg pertanyaan akan ku cuba jawab..... tp jgn ar tanya yg bukan2 ye .... aku kurank selesa k.....
ok lah sampai sini je ar... jumpa korank di chat je k..... pada mode aku nk request id aku warna kuning leh tak??? hihihiihihihihi

ok ar enjoy smua.....

salam rindu dr saya
Lidya_ayu82 Very Happy
avatar
ayu82
Jr.Members
Jr.Members

Posts : 11
Reputation : 4
Join date : 2009-12-17
Age : 35
Room : Johor

View user profile

Back to top Go down

Re: Iye iye lah.......

Post  ::M.4.L:: on Thu Dec 17, 2009 1:17 pm

salam....welcome to JB3-over20 forum...thanks coz support forum ni...so aku harap dapat la kite jage forum ni sesame yek....ape2 pon kalo nak buat post or thread rajin2kan la mate tu bace rules kat sini...no spam,no trojan link ok....lastly enjoy.....peace y'all Very Happy
avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 35
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Re: Iye iye lah.......

Post  _k.r.y.p_ on Thu Dec 31, 2009 8:53 pm

welkamwelkamwelkamwelakam kak yaaaaaaaaaaaaaaa Like a Star @ heaven
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: Iye iye lah.......

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum