yiehaaa!!!!

Go down

yiehaaa!!!!

Post  ____a10q_ on Mon Dec 28, 2009 6:01 pm

....wink wink wink!!! Wink ....gath pun dah selesai...aku enjoy n korang sume pun enjoy kan....penat pun tak hilang lagi smpai arini sume..hakhak...so tq to all my friendz n kongkektulesyen kerane menjayakan gath kite thn ni 2009 dgn sukses sekali...n tiada sebarang masalah...kerjesama u all sume amat dihargai...hope next year kite wat lagi gempak n more xtvt....tpt tu cari yg da best sket k...tak de best pun takpe jnji update sket...huhuhu...tq2...chaiyokkzz!!! bounce

____a10q_
Moderator
Moderator

Posts : 17
Reputation : 3
Join date : 2009-12-17
Age : 29
Room : johor 3

View user profile

Back to top Go down

Re: yiehaaa!!!!

Post  _Kiss_ on Tue Dec 29, 2009 6:21 pm

bounce bounce alhamdulilah gath berjalan dengan lancar dan happening Very Happy Very Happy mmg best gile gath 2009 Cool Cool mekasih pada korang semua yang beri kerjasama smasa gath ini... Laughing Laughing cam rasa nak buat gath lagi jek queen queen kepada mod2 ehehhehe leh la upload gambo2 gath lam nie flower afro
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.just-forum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum