wak kat sini

Go down

wak kat sini

Post  w.a.k on Sun Jan 03, 2010 5:53 pm

assalammualaikum..aku wak@kuro...id aku warlord_sic..pada sesiape yang mengenali aku already..have fun guyz..sape2 yang baru nak kenal..salam perkenalan dari aku..mula menceburi bidang type2 nie Very Happy pada 3 taun lepas..enjoy join korang..ok...enjoy k..e2 dulu untuk hari nie...len topik aku info....weiiiiiii sape2 nak wat gath pilih la pulau lak...hehehe..gua tonjol blakang jer..:d

w.a.k
Members
Members

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2010-01-03
Age : 31
Room : johor 3

View user profile

Back to top Go down

Re: wak kat sini

Post  _Kiss_ on Sun Jan 03, 2010 6:06 pm

welkam..welkamm wak..anyway thanksss bro... Very Happy join forum ni....heheheh wak ni dari jawa barat ke jawa selatan hahahah bounce bounce ...hope rerajin la komen kat forum ni ek wak... Very Happy
penat gath tak abis lagi ni ko nak ajak wat kat pulau lakk affraid affraid hehehe ...permintaan anda itu akan dipertimbangkan hahaha What a Face What a Face
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.just-forum.net

Back to top Go down

assalammualaikum ada lagi sikit ttg wak:))hehehe

Post  w.a.k on Tue Jan 05, 2010 12:57 am

lupe nak kasi tau sama korang ttg nama aku n bla..bla..bla.. kan2 lol!


so nie crime profile korang misti tau... Evil or Very Mad
nama aku :Mohd Zahiruddin B abdul hamid..
umur :masih lagi 23 taun(taun nie masuk 24 taun..dah beso dah aku:))
tmpat lahir:kat atas katil hospital sultanah aminah pada 16.06.1986..
no katil :aku tak ingat daaa... bounce Laughing
id aku :banyak jugak kurosaki_kadd..w.a.k..warlord_sic aku nyer id slalu pakai..

so harap2 nie bleh membantu korang dalam mengingat..terutama nye..ttg hari jadi aku..jgn lupe bli kan hadiah beb...ok la..waaachaa.chow..assalammualaikum W.B.T para sahabat

w.a.k
Members
Members

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2010-01-03
Age : 31
Room : johor 3

View user profile

Back to top Go down

Re: wak kat sini

Post  ::M.4.L:: on Tue Jan 05, 2010 1:08 pm

salam....welcome to JB3-over20 forum...thanks coz support forum ni...so aku harap dapat la kite jage forum ni sesame yek....ape2 pon kalo nak buat post or thread rajin2kan la mate tu bace rules kat sini...no spam,no trojan link ok....lastly enjoy.....peace y'all Very Happy
avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 35
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Re: wak kat sini

Post  _k.r.y.p_ on Wed Jan 06, 2010 12:37 am

wussup bro... welkam to dis forum Suspect enjoy to be some of buddy:bounce: wak yg penah jd sebahagian dari family aku ni Very Happy thank 4 the relation bro.. ape2 pon peaceeee yoowww bounce
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: wak kat sini

Post  Pil on Wed Sep 01, 2010 11:59 pm

welkam welkam....rajin2 la masuk sini post la ape2 yang patut...jangan spam sudah...BANNED...hehehehe...
avatar
Pil
Sr.Members
Sr.Members

Posts : 30
Reputation : 0
Join date : 2009-12-15
Age : 33
Room : Yahoo

View user profile http://jb3-over20.just-forum.net

Back to top Go down

Re: wak kat sini

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum