rombakan semula o20 !! (jangan amek mudah)

Johor 3 :: General :: Info

Go down

rombakan semula o20 !! (jangan amek mudah)

Post  _k.r.y.p_ on Wed Jan 06, 2010 1:02 am

untuk pengetahuan korg yg korg pon da sendiri tau kan.. satu rombakan semula akan di adakan untuk mengaktifkan semula o20 ni yg da leme berkubur di gurun sahara ni.. Mad so........... satu meeting besar-besaran akan di adakan.. pada hari raya cina ni bertempat di antara johor & kuala lumpur.. aku nk korg sume bg idea la tempat mane yg senang tuk kite berjumpa.. sbb korg pon tau kan dak2 kite ni bersepah.. ade yg kat kl, melaka sume.. aku nk idea tempat yg sesuai.. kalau korg rase tarikh tu x sesuai pon btau.. yg penting meeting ni ttp di jalan kan memandangkan masing2 pon da ade komitmen masing2 n jarang on9.. so bende2 ni sume penting untuk kite same2 membina tali perkeluargaan yg blom ade lagi dlm dunia chatting ni seakrab hubungan kite.. aku harap sangat korg bg kerjasama ttg ni.. sbb dengan meeting ni mcm2 masalah kite dpt selesaikan.. btol ak ak ak drunken sape2 yg ade number fon dak2 yg kat kl yg da lame x on9 tu tolong2 la eh msg dorg btau pasal ni.. igt k dis is very2 important things.. nmpk je mcm poyo kan just chatting sampai nk wat ni sume.. tp korg tau x benefit & advantages dari hubungan yg kita bina ni.. ini bukan duniawi lagi kengkawan Very Happy pikirkan lah bersama k!! tq all dude..
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: rombakan semula o20 !! (jangan amek mudah)

Post  wave.1408 on Thu Jan 07, 2010 5:46 pm

_k.r.y.p_ wrote:untuk pengetahuan korg yg korg pon da sendiri tau kan.. satu rombakan semula akan di adakan untuk mengaktifkan semula o20 ni yg da leme berkubur di gurun sahara ni.. Mad so........... satu meeting besar-besaran akan di adakan.. pada hari raya cina ni bertempat di antara johor & kuala lumpur.. aku nk korg sume bg idea la tempat mane yg senang tuk kite berjumpa.. sbb korg pon tau kan dak2 kite ni bersepah.. ade yg kat kl, melaka sume.. aku nk idea tempat yg sesuai.. kalau korg rase tarikh tu x sesuai pon btau.. yg penting meeting ni ttp di jalan kan memandangkan masing2 pon da ade komitmen masing2 n jarang on9.. so bende2 ni sume penting untuk kite same2 membina tali perkeluargaan yg blom ade lagi dlm dunia chatting ni seakrab hubungan kite.. aku harap sangat korg bg kerjasama ttg ni.. sbb dengan meeting ni mcm2 masalah kite dpt selesaikan.. btol ak ak ak drunken sape2 yg ade number fon dak2 yg kat kl yg da lame x on9 tu tolong2 la eh msg dorg btau pasal ni.. igt k dis is very2 important things.. nmpk je mcm poyo kan just chatting sampai nk wat ni sume.. tp korg tau x benefit & advantages dari hubungan yg kita bina ni.. ini bukan duniawi lagi kengkawan Very Happy pikirkan lah bersama k!! tq all dude..

nk itot Razz
avatar
wave.1408
Sr.Members
Sr.Members

Posts : 41
Reputation : 3
Join date : 2009-12-17
Age : 29
Room : Johor

View user profile

Back to top Go down

Re: rombakan semula o20 !! (jangan amek mudah)

Post  _k.r.y.p_ on Fri Jan 08, 2010 1:12 pm

hahahahaha jom jom bounce
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

reply

Post  fir_botak on Fri Jan 08, 2010 10:09 pm

salam bro moderator...kau bagi tarikh ....insyallah aku leh ikut bersama\m/ leh jalan2 lagi ngan korang semua almaklum akku nie jauh bro Smile) apa2 contact bro....kalau tak aku yg contact kau....eheheheheh...apa mcm gi pulau:)) gi....hiking ke....nie pendapat aku aje ..ataupon kite buat kem baik punyaaa....mcm ekspidisi tapi tu semua kena ada persiapan dari segi fizikal mental dan sebagainya .....that all...hehehe.... Cool

fir_botak
Members
Members

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2010-01-08
Age : 31
Room : mana-mana room

View user profile

Back to top Go down

ssh dak singapore sorang nie

Post  w.a.k on Sat Jan 09, 2010 9:46 pm

assalammualaikum pada semua para sahabat..berdiri nya saya disini..ceh..wei..
nie nakwat meeting ker nak jalan2...
ker nak wat 2 dalam satu..aku rase tmpat yang antara jb n kl..sama ada kat melaka..@ kat pahang ok gak:D..kat PD jgn la..jauh la...kat melaka dah kira ok la tu..kan2..sape2 yang stuju ngan idea aku nie..bleh menghubungi kryp untuk pertanyaan ok..salam all..hehe

w.a.k
Members
Members

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2010-01-03
Age : 31
Room : johor 3

View user profile

Back to top Go down

Re: rombakan semula o20 !! (jangan amek mudah)

Post  _Kiss_ on Sun Jan 10, 2010 12:09 am

]color=violet]wah firfir...hiking eh..pulau ek... affraid syok nyerrr...gerek..gerekk..gerekkk seyyy... Very Happy Very Happy heheheh aku rasa kalo kat melaka cam ok jekk..sbb tengah2 org dari jb dekat...dari KL pun dekat... sunny ape2 pun i follow uuuuuu
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.just-forum.net

Back to top Go down

Re: rombakan semula o20 !! (jangan amek mudah)

Post  ijan88_2004 on Wed Jan 20, 2010 2:48 am

nak ikut...... tp kompem kan tarikh awal....
avatar
ijan88_2004
Members
Members

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2009-12-17
Age : 30
Room : jb 3

View user profile

Back to top Go down

Re: rombakan semula o20 !! (jangan amek mudah)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


Johor 3 :: General :: Info

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum