:: p e r h a t i a n ::

Johor 3 :: General :: Info

Go down

:: p e r h a t i a n ::

Post  ::M.4.L:: on Thu Sep 02, 2010 1:53 am

salam to all my fren...kepada sesiape yg kenal kawan kite yg bernama PROFESSOR atau id messy die asyraf_...name betol die pon tak dpt di kenal pasti..die sekarang sedang di rawat di Hospital Sultanah Aminah..die sedang mengalami penyakit CANCER ....last skali aku dpt info mase 1st week kite berpuase..die ade call aku..cancer die mula2 di bahagian tekak(kalo tak salah aku lbh kurg 2 thn die dh kene cancer ni)..bln7 aritu die ade menjalani rawatan/scan dan keputusannya cancer tu dah merebak/berjangkit di paru-paru (bahagian kiri,atas)skang die menjalani rawatan kimo di HSA..kemudian utk rawatan selanjutnye die akan di hantar ke hospital pakar di Ampang(ini die yg bgtau)..itu adalah info terkini yg dpt aku share..2/3 hari lps aku ade msg die..tp takde reply...so sempena bulan mulia ni..marilah kite same2 berdoa utk kawan kite ni agar die cepat sembuh sepenuhnya...InsyaAllah... Crying or Very sad
avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 35
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Re: :: p e r h a t i a n ::

Post  Pil on Thu Sep 02, 2010 9:09 pm

mudah-mudahan lepas ni ok la cancer die tu....dah 3 tahun die duk menderita tu....ko mesej die tak guna mal...kalau nak ko kene call die...hahahaha...
avatar
Pil
Sr.Members
Sr.Members

Posts : 30
Reputation : 0
Join date : 2009-12-15
Age : 33
Room : Yahoo

View user profile http://jb3-over20.just-forum.net

Back to top Go down

Re: :: p e r h a t i a n ::

Post  _Kiss_ on Thu Sep 02, 2010 11:49 pm

proof ek Neutral Neutral sianyerr dia... bounce aku doakan dia semoga cepat sembuh dan dapat menjalani kehidupan seperti biasa..aminnn sunny
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.just-forum.net

Back to top Go down

Re: :: p e r h a t i a n ::

Post  _k.r.y.p_ on Mon Sep 06, 2010 3:10 pm

doa kan tuk proff semoga sembuh sepenuhnya.....
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: :: p e r h a t i a n ::

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


Johor 3 :: General :: Info

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum